dissabte, 10 de gener del 2009

Cinema i Música

07 gener
Una altra peli, una altra cançó...

Doncs resulta que estic inspirat...

El dilluns per la tarda, sol a casa, estava pensant en les cançons que ja tenia i que les dues es toquen amb el MiM i el LaM i que estaria bé anar canviant.
Vaig posar les meves mans sobre la Takamine Serie G, concretament sobre el SiM i... va sorgir la màgia com quan sorgeix la química entre dos enamorats.
La guitarra em va començar a donar tot d'harmonies i la vaig enregistrar per a no oblidar-me'n abans d'anar a dormir.
Em vaig despertar ja amb la cançó al cap. Vaig estar escoltant-la cosa de 1 o 2h seguides. Pensant sobre qué podia expressar amb aquella cadena d'acords.
Finalment vaig decidir parlar dels sentiments que m'evoca el tornar a Flix cada cop que hi vaig.
Desseguida em venien idees i amb una trucadeta a Bertoni (Albert Guiu) i resolts alguns temes lingüístics, la vaig enregistrar.
"El meu punt feble". La tercera composició. La data del meu concert s'apropa...

Per la tarda ja tard, vaig anar a veure My Blueberry Nights al Floridablanca. Jude Law i la cantant Norah Jones la protagonitzen. Que puc comentar? doncs que cada cop que surt una dona, és per agafar-se el cor... Rachel Weisz i Natalie Portman, casi res !!!


06 gener
Cinema i música

A qui li agraden els idiomes acaba aprenent-los, o almenys, això és lo que espero...
Estic estudiant anglès. A la casa de convalescència de la UAB, se'n diu UAB Idiomes.
El cas és que sembla que ho porto bastant bé pèrò s'ha de practicar i una de les coses que va molt bé és mirar pelis en VO (sempre que sigui en anglès).
El passat desembre vaig anar a veure "Burn after reading" dels cohen. Molt bona, em va agradar molt. per les simpleries i per les actuacions.
"Are you Osbourne Cox?..." Osbourne Cox ara tinc part d'aquest take al meu mòbil quan m'arriba un missatge.
Ahir vaig anar a veure "Rockandrolla", anava perque és britànica i com que estudio un pla anglès, més val que parli com un anglès i no com un yanki. També perque de les que posaven en cartellera al Renoir, semblava bona. Doncs, la veritat que no mata. Tot i que a la peli si que maten. Molt. Rotllo mafies ruses i tal. Hi ha algun moment bo. Comèdia amb acció... Rockandrolla el que em va deixar intrigat és què passa amb la negreta?? No vaig acabar d'entendre...
Per cert, sort dels subtítols perque tela...
Ara vinc de veure "Asfixia" (Choke in english) pel titol pot espantar a més d'un, però no espereu res d'asfixiant. Bona. No dic molt bona però si que és bona. És de les que m'agraden a mi. Final inesperat. Ups, ara esperaràs un final... inesperat. Doncs si. Espera-ho. Et sorpendrà igualment.Però si esperes un final, encara que sigui inesperat, no ho serà perque tu l'esperaves, ESPERA!! però que m'enpatollo, tothom espera un final !!! O només els homes?? O només les dones?? Ai, ja estic parlant de sexe... Però clar, aquesta peli va d'això. D'un adicte al sexe i els rotllos que es monta sa mare (res de sexe, rotllo mental).
Dirigida per Clark Gregg, basada en una novela de Chuck Palahniuk (El Club de la lucha) recordes la peli amb el mateix títol? final inesperaaat...
Producció yanki. Les primeres escenes de sexe són d'allò més sugestives. Choke Sort que al cinema s'està a fosques (més que res per a no escandalitzar a la rossa que tenia al costat encara que no es podia dir que s'incomodés de veure aquelles imatges amb un mascle com jo al seu costat...jajaja). ;D ja acabo, ja acabo només vull fer propaganda de la nova cançó que he penjat al www.myspace.com/ramirguiu un myspace que començava amb tarannà seriós i acaba com acaba tot el que toco. La segona cançó "passejant per Barcelona" t'espera per a que somriguis una mica.
I la tercera ja està en marxa. Ja tinc la música. Pinta bé... I parlant de música, avui li he comprat a David Arthur Browne, amic i veí (sembla mentida que pugui dir això del que va ser saxofonista de Beck del 97 al 2000) un parell de CDs. Escolteu-lo al seu myspace. Brazzaville. El tinc d'amic al meu myspace. El segon video que té penjat, és d'una actuació a Moscou. El tema és "Jesse James" del CD -East L.A. Breeze- Ho recomano. Recorda aturar el reproductor de música automàtic abans de donar-li el play al video. Ara si, acabo per avui.
Amb el cor a Flix, records des de Barcelona, la ciutat de les oportunitats...



17 octubre
Tot arriba

I tot arriba...
Finalment, i després de molts anys, he composat, escrit i enregistrat una cançó pròpia.
Ho he fet recentment altres cops però aquesta té molta més importància per mi.
No és una obra mestra però és una obra molt significativa per mi. Té la sensibilitat, la tranquilitat i la calidesa que no sabia que jo tenia dins meu. Sona tal com m'hagués agradat somiar abans.
Un peça molt intimista fruit de les meves darreres experiències sentimentals, viatges, canvis en el meu aspecte físic. Tot passa per algo.
Em sento bé. I això fa que les coses surtin. Ha arribat la inspiració i amb ella aquesta cançó que podrás escoltar si segueixes aquest link.
www.myspace.com/ramirguiu
Perque lo més important és sentir-se bé, estiguis com estiguis.
Esperant que la llista s'ompli de més cançons, per fi puc dir-ho:

Ramir ha tornat.

2 comentaris:

  1. Allò del dia 7 només era per presumir que tens una Takemie nova, ¿no?

    ResponElimina
  2. jejeje, si, se me ve el plumero, que no la pluma.
    Ara em toca presumir de Ukulele, però quan aprengui a tocar bé...
    Salut!!!

    ResponElimina

Deixa el teu comentari