dijous, 15 d’abril del 2010

Transports Nuclears

Moltes vegades, uso el sentit comú. En podriem dir 7 sentit.
 Això em permet veure les coses des de la distància. Sense veure-hi interessos personals, ni pensar amb el cor... tot i que evidentment, sóc persona (com el neng d'Andreu, altrament conegut a les espanyes per Buenafuente) i cometo errors, que m'ajuden a millorar. Perquè puc demostrar de moltes maneres diferents, que a la vida he millorat en varis aspectes que per mi eren importants.
Després d'aquests instants de ego, parlo del tema. Perquè parlo del sentit comú? el relaciono amb l'enrenou del cementiri nuclear, altrament conegut a les espanyes per almacen centralizado temporal, sense esmentar ni tan sols la paraula NUCLEAR, i que des del govern Municipal d'Ascó pretenen implantar a la seva Vila.
Atenció!!! que no estem emmagatzemant volquers de bebés!!! si, allò que moltes mares oloren en calent...
Es tracta d'emmagatzemar productes altament radioactius, que precisament s'emmagatzemen entre grans parets de formigó perquè sembla que si els toques fan pupa...
Atenció a dos frases:
- Transport de Residus altament radiactius.
- Atemptats Terroristes.
No hase falta que dises nada mas. De sobte, deixo tots els sentits en standby i comença a funcionar la maquinària del 7è sentit. El sentit comú...
Vaig pescar per casualitat aquesta entrevista al 3-24, i em vaig quedar amb algunes frases com la quantitat d'accidents relacionats amb el transport de materials radiactius i el perill que comporta tenir residus que ben bé podrien usar-se amb fins bèlics. Si voleu veure el link cliqueu al títol del escrit.
Marrameu!!! el meu sentit comú em diu que o bé no trobo convenient que portin i emmagatzemin tant material a 2km de la meva casa a Flix (el tren passa a 100 ó 200m, i el riu a sota via)., o bé me'n vaig lluny. De moment he optat per la segona opció. Però m'estimo la gent del meu poble, la meva familia, els llocs que m'han vist creixer... i preferiria que mai passés res de dolent. Però ja sabem que res no passa... fins que passa.
Si us plau, abans de pendre decisions, apliqueu el vostre 7è sentit.

6 comentaris:

  1. Todas las opciones son respetables y deben ser respetadas.

    ResponElimina
  2. Sembla el guió d'una pel·lícula del Steven Seagal.

    ResponElimina
  3. Si, i comparteix paper estelar amb Chuck Norris!!! Peliculón de Antena 3. Al final surt Jenna Jameson
    http://www.youtube.com/watch?v=9mptOyoA7sg&feature=fvsr
    i es lliga fàcilment a Steven mentre Chuck intenta seduir amb un parell de gemecs a Kim Kardashian
    http://www.youtube.com/watch?v=Sy6mTZxqPYg&feature=related
    i jo despistant a la presentadora que em sembla una noia que fa preguntes força interessants...
    Molta atenció al gran treball de realització del video al segon 1:03 / 1:10
    en aquest enrenou, arriba el seu novio, ex lluitador de MMA, un tal Tito Ortiz
    http://www.youtube.com/watch?v=OHhvV2clbSc
    i li pega tal pallissa que van estar pensant en canviar el títol per: Holocausto Canibal!!! però el títol ja estava agafat...
    Per a donar-li un toc d'actualitat, també surt Llamazares http://www.newsbullpen.com/medias/binladen-gaspar-llamazares_53.jpg
    disfressat de Bin Laden petant la xerrada amb un pagès de Camposines o s'està amagat fins que passi el núvol de cendra i pugui tornar a volar des de l'aeroport de Lleida fins a la seva natal Logroño.

    ResponElimina
  4. Jo sólo me he enterado de lo de la Jenna Jameson, a ver si me explicas la peli que no me entero.

    ResponElimina
  5. Sort en tenim del teu setè sentit!!

    ResponElimina
  6. jajajajaja
    Nada, si te has enterado de lo de la Jenna Jameson, ya está bien, pero lo de la foto de Gaspar Llamazares modificada para hacer un retrato robot de Bin Laden no tiene desperdicio... de Hecho yo también tengo una similar, pero en el Facebook.

    ResponElimina

Deixa el teu comentari