dilluns, 28 de març del 2011

CONCERT A MACONDO

Avui toco al Macondo Bar.
El primer concert quer vaig fer fa un any i mig, va ser a la biblioteca de Flix, per l'acte de presentació del llibre de l'Albert Guiu "la gatera del temps". Vaig tocar sol. Amb la guitarra i l'ukelele. La sala estava plena i m'ho vaig passar molt bé.
El segon cop, també a Flix, a DiscoSpringFlix, el juliol passat, un concert que vaig combinar algunes cançons meves amb versions, amb els Baldrick.
Avui però, ja oficialment com a RAMIR, faig el primer concert amb un repertori actualitzat de temes propis i versions. Estan cuidats tots els detalls, tant de vestuari, col.laboracions i sonoritats.
Compto amb vàries col.laboracions, una d'elles serà molt emotiva per mi, ja que reunirà a grans amics a dalt de l'escenari.
EL repertori de cançons pròpies, compta amb una peça que vaig composar fa uns 15 anys. La tenia enregistrada en una cinta de K7, que ma mare em va enviar per correu fa uns 10 dies. He recuperat la sonoritat, el riff de guitarra, la melodia de veu i part de la lletra que recordava, i que servirà, per a tancar el concert, abans del bis. Si el públic demana una altra.
Un concert de presentació, en una sala petita, i que espero sigui l'inici d'una gira per petits escenaris, que em permeti agafar solera per a enregistrar uns quants temes i fer el meu primer CD en solitari.
M'acompanya a la guitarra Marcel Bagés, que ja vam tocar junts a Joint, amb Julián.
Si esteu per Barcelona, aquersta nit a les 21h30. Macondo Bar. Metro L5. Carrer Conca, 23

1 comentari:

Deixa el teu comentari