divendres, 1 d’abril del 2011

Valoració del 1er Concert de RAMIR. Macondo Bar

Abans de entrar en valoracions, que en tinc moltes per fer, vull agraïr "de tot cor" com diu el Tomeu Penya, a tots els assistents al meu primer concert.
Com ja sabreu si seGuiu aquest bloc, el dilluns passat Marcel i jo vam tocar a la sala Macondo de BCN. Una sala que va sonoritzar-nos bastant bé. El Mondosonoro no ens catalogava com a grup, sino que surtiem com a 2 noms, però Marcel va proposar el nom de RAMIR com a nom artístic del grup. He de dir que em sona extrany però familiar a l'hora, així que si a ell li sembla bé, doncs com no, a mi també.

El concert va obrir amb un tema rockero propi: "Millors Temps" per entrar en calor. Seguit de versions i més temes propis.
Núria Soligó, va col.laborar amb veus a "Desperado" i "Aprendre a volar", el Jordi Barbal (Ex Baldrick) amb l'harmònica i veus a "Passejant per Barcelona", "El meu punt feble" i "Una dona especial", i finalment, quan el públic va demanar "Una Altra", Julián López de Santa María, ens va acompanyar amb la guitarra i veu a "Walk Away" del Ben Harper.
Era un concert d'inici de "gira", on sempre es fa més promoció, fotos, i on s'espera més gent, perquè si a la presentació no ve ningú, no pots presentar res, evidentment.
He de dir dos coses:
1. Va funcionar la meva llista personal de contactes. Allà estaven els meus companys de pis, els meus amics propers, els companys de Baldrick, i algunes amistats que tenien ganes de veure a Ramir en concert.
2. No va funcionar el FACEBOOK. Només va venir 1 persona que s'enterés a través del Facebook, que de totes maneres, també la tenia als meus contactes, així que puc assegurar que no va venir ningú que no em conegués.

Molta gent que no va venir m'ha demanat que pengi alguna cosa per a sentir-ho. Be, us haureu de conformar amb algunes fotos, ja que lo que m'interessa és que vingueu als meus concerts, no que m'escolteu online.
Així que si voleu veure el potent directe de RAMIR, a moure el cul!!!!

Alguns instants del concert...

Aquesta setmana he fet 2 cançons més. Però de moment no tinc data per presentar-les. Continuarem informant...

2 comentaris:

  1. Ramir, espero que et surtin més concerts, i si t'apropes per les comarques gironines, segur que et vinc a veure. Salutacions!

    ResponElimina
  2. Hey Man, espero algun dia apropar-me a Girona, si saps d'alguna sala que pugui fer-se càrrec del desplaçament i sopar per 2 músics, venim. D'altra banda, ens serà difícil. Més endavant espero enregistrar, videoclip... Tinc una marca que em vesteix, em falta representant... Quan comences un projecte costa temps però la constància i la feina ben feta, ha de tenir premi segur. Gràcies pels ànims!!!!

    ResponElimina

Deixa el teu comentari