divendres, 11 de gener del 2013

RAMIR presenta Passejant per Barcelona

Per qui no em coneix, sóc Ramir, empadronat a Flix de tota la vida i resident a Barcelona de fa més d'una dècada. Als 18 anys, any 91 em vaig comprar la meva primera guitarra amb la que vaig començar a tocar i aprendre amb el grup Terminal de Flix.
Simultàniament vaig "Fitxar" pel grup de rock asconer "The Robarucks", que em va acollir com a cantant. El nostre hit era "Molts Exèntrics", i que segur alguna gent d'Ascó recordarà.
Els Robarucks van marcar la meva primera etapa musical.
Posteriorment, cap als 23 anys, amb el meu company dels Robarucks i amic (ara veu i ànima de GOIKO), vam engegar JOINT, en un principi amb música pregrabada combinada amb guitarra i teclat i posteriorment amb banda, vam enregistrar una DEMO i una Maqueta, que va sonar a Ràdio3, i vam tocar al concurs internacional de Bilborock, com a destacats.
JOINT va marcar la meva segona etapa musical.
Després de deixar el grup, van arribar 4 anys d'incertesa. concretament del 2004 fins al 2008. Feia molts anys que m'havia relegat en un segon plà i només interpretava, ja no composava.
Però quan algú porta la música a dins, al final l'ha de treure com sigui i vaig tornar a agafar una guitarra. Després d'alguns intents fallits, vaig trobar un nou camí. En aquest camí, m'hi han acompanyat o ajudat alguns amics, alguns músics, i he tingut el suport de la gent que amb molta paciència anava rebent les meves primeres obresi em donava ànims per continuar.
I una de les primeres cançons que vaig enregistrar a casa, va ser Passejant per Barcelona, que ja va passar per estudi l'any passat i que ara ja té videoclip oficial.
Després d'aquesta introducció, voldria comunicar-vos que el proper 14 de febrer a les 21h a la sala Underground de Barcelona, tindrà lloc l'acte de presentació del videoclip que anirà acompanyat d'una petita actuació en directe de RAMIR amb banda sencera.
Hi estàs convidat a assistir-hi i també a seguir per aquí o al meu facebook 
https://www.facebook.com/events/398892430192333/

Organitza RAMIX ENTERTAINMENT.
#passejantperbarcelona
Ramir



2 comentaris:

  1. Ramir,,t.he escoltat tens molt bon tó de veu ,,m.agrada molt aketa canço...amb el teu permis ,,t,he posat al meu muro del facee...si no hu he de fer ,fes.m.ho saber..k ho retirare al acte..reb una salutació forta..i endevant

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel comentari i per compartir-ho, me n'alegro que t'agradi. salut!! Ramir

    ResponElimina

Deixa el teu comentari