dimarts, 6 d’abril del 2010

LA CUCUT DE FLIX

Aquesta setmana santa vaig seguir el rastre d'una Cucut.
Per qui no sàpigui què és una cucut, primer visiti aquest link a l'apartat reproducció:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Cucut

És un fenòmen molt extès a Flix, i aquelles terres en general,  les Cucut... Una espècie que et deixa la merda a casa teva i fot lo camp de vacances a terres més agradables. No només això, la seva cria, fot fora a les teves del teu niu, i es queda amb l'aliment que seria per les teves cries a les qual ha exterminat amb un instint que va més enllà de la nostra comprenssió racional.
La cria, un cop ha crescut i ha estat copulada, torna a fer lo mateix i el cicle es repeteix infinitament.

Per qui vulgui veure com actua la cucut que jo he seguit, només cal que vegi la foto. Aprofitant la feina d'altres per a convertir el que seria una expressió demòcrata en una expressió feixista (que acalla una veu per obligació. el que era una veu de malestar per una decisió política, ara es llegeix com una imposició a un poble que no ha votat sobre el tema i usa les parets. <quan parlen les parets és que hi ha un greu problema no resolt>).


Cucuts de Flix: si voleu menjar, treballeu-vos el camí, com fem tots!!!
Si algú posa NO volem el cementiri (aqui "el" actua de "nuclear"), no el vol. I Punt.
Una altra apreciació: sempre 2 capes de pintura que quan s'asseca, es veu lo de sota!!! Cucuts de Flix: Si feu les coses, feu-les bé que es noti que ho feu amb ganes que després no us agafaran per treballar enlloc per "chapusseros"!!! i feu lo favor de no pintar a les parets del meu edifici que com en els accidents de cotxe, paga el que pega pel darrera...

i si em permeteu, penjo una de les reivindicacions del col.lectiu de puteros del poble que no s'ha atrevit a sortir amb un pot de pintura i brotxa per por de que les seves dones els preguntin perquè porten pintura a les mans igual que els pregunten quan porten pintallavis al willy...

17 comentaris:

  1. Seria un honor col.laborar amb Misèria i Companyia!!!

    ResponElimina
  2. Llàstima que sectors pro-MTC que han criticat les pintades, ara callen. I que consti que no m'han agradat les pintades ni abans ni ara.
    Salut

    ResponElimina
  3. Estic completament d'acord amb tu, Marià.

    ResponElimina
  4. Como ya dije en mi blog:
    "Respetemos la propiedad privada, si alguien quiere hacer alguna pintada a favor o en contra del MTC que lo haga en las paredes del mercado que es donde dejan hacer graffitis.
    Respeto ante todo, las personas que viven donde habéis hecho las pintadas no tienen porque pagar el pato."
    Y sigo considerándolas un acto de vandalismo.
    Saludos,
    Jesús

    ResponElimina
  5. Jesús, gràcies pel teu comentari. Ens pots posar el link del teu blog on cites la frase? Em disculparàs però no ho trobo.

    ResponElimina
  6. Por supuesto Ramir, es este:
    http://losdeinquide.blogspot.com/2010/03/no-amigo-mio-eso-no.html
    No he vuelto a escribir sobre el tema porque pensé que había quedado bastante clara mi postura.

    ResponElimina
  7. Ramir amb tota la modèstia, et vull dir que t'equivoques, no hi havia cap cucut, hi havia una colla a qui van pagar per a fer les pintades, però com que són una mica soques, és van equivocar i ara ho han volgut rectificar, per por a no cobrar!
    Salut!!

    ResponElimina
  8. Anònim, doncs l'han liat que te cagues!!!

    ResponElimina
  9. Anónimo ahora también dirás que había armas de destrucción masiva en Irak ¿verdad?
    No me extrañaría que hubieses sido tu el de las pintadas.
    O acaso, ¿eres del PP?
    Sólo en casos como esos se puede manipular la información tan descaradamente: tirando la piedra y escondiendo la mano.
    Tu sigue por ese camino, que antes se le pilla a un mentiroso que a un cojo. Ah no, perdona, no se te puede pillar porque (al igual que el que hizo las pintadas) eres anónimo.

    ResponElimina
  10. jesús, no sé tu, pero yo entiendo que el anónimo está "de tu parte" (procementerio)
    (está diciendo que las pintadas del no las hicieron un@s pagad@s)

    ResponElimina
  11. Hola anónimo2, desde mi punto de vista no importa ser pro o anti-cementerio en esta cuestión (aunque he entendido lo que has querido decir, porque se de buena tinta que, por suerte, los pro no cobramos nada y digo por suerte porque así nunca nos podrán llamar vendidos y porque hay otros que si lo hacen) es una cuestión de civismo y igual de mal me parece que se ponga si como que se ponga no en la pintada.
    En otros tiempos en que la comunicación escrita estaba totalmente censurada me hubiese parecido bien una pintada, pero en los tiempos que vivimos no hace falta ensuciar las paredes para ejercer la libertad de expresión.
    Dicho esto doy por terminada mi aportación en este diálogo, por lo menos en lo de escribir sobre las pintadas.
    Saludos,
    Jesús

    ResponElimina
  12. Hola Ramir, he vist que t'has posat de seguidor al meu blog. Així que he vingut a ca teva per tafanejar un poc, perquè desconeixia aquest blog.
    Salut!

    ResponElimina
  13. Ramir, l'Ajuntament és qui ha d'esborrar aquestes o altres pintades realitzades en les parets públiques o privades del nostre poble, perque formen part de la via pública.

    Es com si ara l'Ajuntament decidis no escombrar els carrers, perquè cadascú a de netejar la brutícia de davant de casa seva.

    I què estan fent al respecte? Doncs no res, llavors qui és més brut, el que embruta o el que no neteja.

    ResponElimina
  14. Montse, les façanes de les cases són particular, així que poca cosa té a fer l'ajuntament, a no sé que vulguis que un dia, com aquell qui no vol la cosa, l'ajuntament decideixi pintar la teva casa de color blau elèctric i tu a callar.. La recollida de brossa, en canvi, si és una competència local. Coi, que tot és sempre culpa dels altres!!

    ResponElimina
  15. No estic buscant un culpable, estic reclamant una solució.
    Ja sé de qui són les façanes, i certament NO és culpa d'aquestes persones que les hagin embrutat, però del que es tracta és de netejar-les no de pintar-les, de trobar una solució per fer desaparèixer aquestes i altres accions en contra de la voluntad del particular, i tant això com una KK de gos en la vorera de davant de casa és feina de l'Ajuntament, perquè? ho torno a dir, perque forma part de la via pública.

    ResponElimina
  16. Us queixeu de parets brutes i resulta que voleu tots los residus nuclears espanyols a tocar de Flix.
    Això sí que és brutícia !!
    Raül.

    ResponElimina

Deixa el teu comentari