dimarts, 21 de desembre del 2010

ALMOGAVERS the chance

El passat dissabte va tenir lloc a Llíria, València, l'event d'esports de contacte Almogavers The Chance. Bàsicament MMA (Mixed Martial Arts) que vindria a ser una derivació del Valetudo amb normes. Però més que un "tot val" es tracta d'un esport on s'apliquen vàries disciplines d'arts marcials com el bjiujitsu o la boxa.
Es tracta del germà petit de l'event que es fa a Barcelona, l'Almogavers, del que ja s'han realitzar 4 edicions.
Divendres tenia lloc el pesatge, que és on els lluitadors han de donar el pes per sota de lo pactat.
Hi va haver bon nivell de lluites, que van ser de gran espectacularitat, afegit que es feien dins d'una gàvia.
A la foto a sota, Titín (Jose Luis Zapater) va protagonitzar la darrera lluita i la més esperada que va acabar amb victòria davant del seu contrincant lituà.
Entre els protagonistes, també hi va estar l'àrbitre de la darrera lluita, "pequenho" conegut per la seva especialitat: finalització per guillotina.
 A la foto, l'estic entrevistant abans de començar l'event.
A la foto de sota, Cesar Córdoba, que al F4L II va aconseguir el cinturó del món de K1. Una celebritat al món dels esports de contacte. Una sort tenir-lo d'amic.

Finalment, una mica d'informació complementària. Un link a una web que parla de l'event on em nombren a mi i al meu amic Ray, lluitador de totes les edicions de l'Almogàvers i també responsable de la seva realització. La veritat que tant l'equip de l'organització de l'event com jo mateix vàrem ser molt ben rebuts, com demostra l'apreci en les paraules de Daniel, que escriu la crònica.

Spaceboxing

La propera entrada que parlaré sobre esports de contacte, segurament farà referència al A5 Almogàvers Barcelona, del que actualment estem fent la preproducció. De moment us deixo amb la promo que es va fer per l'Almogavers the chance. clica Aqui: A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari